Yhteisvastuu

Akateeminen Kirjakauppa lahjoitti Yhteisvastuukeräykselle 5 % kaikesta oppikirjamyynnistään 1.2− 31.5.2019 välisenä aikana. Lue lisää: https://www.yhteisvastuu.fi/ajankohtaista/#post-6376. Lämmin kiitos lahjoituksesta!

Yhteisvastuu

Yhteisvastuun keräystoimikunnan jäsen, köyhyystutkija, tohtori Maria Ohisalo on nimetty uudeksi sisäministeriksi. Maria on vuosien mittaan monin tavoin osallistunut Yhteisvastuukeräykseen ja yhteiseen työhömme vähäosaisten hyväksi. Yhtenä esimerkkinä oheinen vuoden 2018 YV-kampanjaan liittyvä artikkeli. Yhteisvastuukeräys onnittelee tuoretta ministeriä ja toivottaa siunausta sekä voimia vaativaan tehtävään.

Yhteisvastuu

HS – Helsingin Sanomat haastatteli EGSiä hänen Yhteisvastuukeräyksen puolesta tekemän kannanoton yhteydessä.

”EGS toivoo, että lahjakkuudet löydettäisiin koulussa ja että kaikki pääsisivät kehittämään omia vahvuuksiaan ilman kykykilpailuja. Hän pitää koulutuksen merkitystä syrjäytymisen ehkäisemisessä ensiarvoisen tärkeänä.

EGSille aihe on tärkeä, sillä hän on itse kokenut tietyt opettajat peruskoulussa tärkeiksi. Hän myös arvostaa saamaansa koulutusta.”

Lue koko juttu täältä:

Yhteisvastuu

Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Graffititaiteilija EGS ottaa kantaa Yhteisvastuukeräyksen teemaan tänään Tuomiokirkon portailla julkaistulla teoksellaan. Katso videolta, mitä mieltä EGS on suomalaisen koulutuksen tilasta.
#yhteisvastuu #tyhmävaiköyhä

Yhteisvastuu

”Koulutus ei tipu taivaasta” – Graffititaiteilija EGS ottaa kantaa Yhteisvastuukeräyksen teemaan tänään paljastettavalla teoksellaan.
#yhteisvastuu #tyhmävaiköyhä

Yhteisvastuu

On aika kiittää!
LAITAPUOLI (Anselmi ja Antisankari) tulivat talvella mukaan Yhteisvastuun kampanjaan tekemällä meille maksutta hienon räppivideon, Game over. https://www.youtube.com/watch?v=mBOAqNx6VLw
Nyt voimme kiittää näitä hienoja nuoria miehiä käymällä alla olevalla sivulla klikkaamassa äänen tälle hienolle parivaljakolle. Pojat saavat maksullisia töitä kun klikkauksia tulee tarpeeksi.

Yhteisvastuu

Koulu on kulu, ja kaikilla siihen ei ole varaa. Vielä ehdit osallistua yhteisvastuukeräykseen, joka tukee lasten ja nuorten koulutusta. 📓✏️

Lahjoita


#yhteisvastuu #tyhmävaiköyhä

Yhteisvastuu

Karppe Dien! Tämän tatuoinnin haluat nähdä vain aprillipäivänä. Tue vähävaraisten lasten ja nuorten koulutusta osoitteessa https://www.yhteisvastuu.fi/lahjoita/
#yhteisvastuu #tyhmävaiköyhä

Yhteisvastuu

Joko olet osallistunut tämän vuoden keräykseen?
Lähetä tekstiviesti numeroon 16588. Kirjoita viestikenttään APU10 (10 €) tai APU20 (20 €). Lahjoitusten avulla tuetaan lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailman katastrofialueilla.
#yhteisvastuu #tyhmävaiköyhä

Yhteisvastuu

Kevään ylioppilaskirjoitukset päättyvät tällä viikolla. Ylioppilaslakki ja tutkintotodistus saattavat kuitenkin jäädä monelle haaveeksi. Rahanpuute voi johtaa koulutuksen keskeyttämiseen sekä omista unelmista luopumiseen. Pidetään unelma elossa. Lahjoita nyt osoitteessa www.yhteisvastuu.fi ❤️
#yhteisvastuu #tyhmävaiköyhä