Osallistu

Tee hyvä ostos

Ole arkienkeli ja tee hyviä ostoksia Yhteisvastuu-kaupassa. Ostamalla korkealaatuisia yhteisvastuutuotteita tuet keräystä ja saat kaupan päälle hyvän mielen itsellesikin. Yhteisvastuu-kauppa on kätevä ratkaisu myös merkkipäivälahjan aiheuttamaan päänvaivaan.

Lue lisää »

Ilahduta ja auta, tee hyviä ostoksia Sacrumin  Yhteisvastuu-kaupassa. Ostamalla korkealaatuisia yhteisvastuutuotteita autat lähimmäisiämme lähellä ja kaukana. Yhteisvastuutuote on kätevä ratkaisu myös merkkipäivälahjan aiheuttamaan päänvaivaan.

Tutustu tuotevalikoimaan ja tilaa omasi Sacrum Oy:n Yhteisvastuu-kaupasta.

Tule vapaaehtoiseksi

Liity lähimmäisenrakkauden kansanliikkeeseen! Kanna kortesi kekoon yhteisvastuukerääjänä, avusta seurakuntien yhteisvastuutapahtumien järjestelyissä tai järjestä omia tapahtumiasi ystäviesi kanssa Yhteisvastuun hyväksi.

Lue lisää »

Liity lähimmäisenrakkauden kansanliikkeeseen! Kanna kortesi kekoon yhteisvastuukerääjänä, avusta seurakuntien yhteisvastuutapahtumien järjestelyissä tai järjestä omia tapahtumiasi ystäviesi kanssa Yhteisvastuun hyväksi.

Ilmoittaudu mukaan!

Keräys käynnistyy sunnuntaina 3.2.2020 ja jatkuu huhtikuun loppuun asti. Olisitko kiinnostunut lähtemään lippaan tai listan kanssa liikkeelle vaikka tunniksi tai pariksi – ehkä pidempäänkin? Hieno juttu! Voit lähteä yksin tai haastaa kaverin tai vaikkapa koko työporukan mukaan tempaukseen.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi kotiseurakuntasi diakoniatyöntekijälle tai keräyspäällikölle. Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, keitä he ovat, lähetä yhteystietosi (nimi, puhelin, seurakunta tai asuinalue) sähköpostitse keräystoimistoon yhteisvastuu@kirkkopalvelut.fi. Välitämme tiedot eteenpäin ja saat yhteydenoton sinua lähimmältä keräyspäälliköltä viikon – korkeintaan parin sisällä.

Liikkuva lipaskeräys tavoittaa ohikulkijan

Lipaskeräys on yhä suositumpaa etenkin suurissa kaupungeissa. Lipaskerääjänä saat seurakunnastasi Yhteisvastuun virallisilla tunnuksilla ja keräysluvalla varustetun rahalippaan, jonka kanssa lähdet kiertelemään kaupungille ja nappaat ohikulkijoita hihasta. Lähes kaikissa seurakunnissa on saatavilla myös keräysliivejä, joista sinut tunnistaa yhteisvastuukerääjäksi jo kaukaa. Lipaskeräykset järjestetään usein kauppojen ja ostoskeskusten edustoilla tiettyinä päivinä. Voit itse valita, kuinka paljon ajastasi haluat antaa keräykselle.

Listakeräys – arkienkelinä kotiovella

Listakerääjänä saat seurakunnastasi virallisen, keräysluvalla varustetun Yhteisvastuun keräyslistan. Ota lista mukaasi keväiselle lenkille ja kilauttele ohikulkiessasi naapuruston ovikelloja. Ihmiset lahjoittavat haluamansa summan Yhteisvastuulle ja kirjoittavat nimensä listaan. Sinä puolestasi huolehdit rahojen tilittämisestä seurakunnan nimeämälle henkilölle.