Yhteisvastuukeräyksen satutunti ilahduttaa lapsia ja vanhempia

Keväällä 2020 lapsiperheet viettävät paljon aikaa kotona. Yhteisvastuukeräys 2020 tukee vanhemmuutta ja on tuottanut nyt lasten ja vanhempien iloksi neljä suomenkielistä ja yhden ruotsinkielisen satutunti-videon, joissa näyttelijä Ilkka Heiskanen ja diakonian hiippakuntasihteeri Cecilia Forsén lukevat lastenkirjoja.

Tarinat tarjoavat lapsille mukavia rauhoittumisen paikkoja ja antavat vanhemmille pienen hengähdystauon arjen kiireiden keskellä.

Katso neljän suomenkielisen sadun SOITTOLISTA, jonka kesto on yhteensä 35 minuuttia.

Yksittäisiin satuihin pääset tästä kirjojen nimiä klikkaamalla: 

Kissa Killi ja Sottapytty

11.35 min
Joskus kaikki tuntuu olevan kateissa. Mutta ei se vielä mitään. Kun Killi kurkistaa peiliin, sieltä hyppää esiin Sottapytty, aivan Killin näköinen kissa. Ja Sottis vasta osaakin sotkea!

Veera lääkärissä

8.15 min
Veera menee lääkärintarkastukseen, ja villit veijarit Tatu ja Patu haluavat tulla mukaan. Poikia jännittää oikein vimmatusti, mutta lääkärin vastaanoton kummalliset vempaimet saavat heidät innostumaan. Veera selviää tarkistuksesta mainosti, vaan miten on Tatun ja Patun laita?

Pikku Xing

9.54 min
Tarina Kiinassa syntyneestä Xing-tytöstä, jonka muuttaa Suomeen ja saa uuden isän ja äidin.

Sinä päätät itse, Jori

7.42 min
Jori asuu kylpyammeessa, joka on täytetty limalla. Se haluaa kutsua koirakaverit nauttimaan siitä ja päättää rakentaa kylpylän

Du bestämmer själv, Jori

7.39 min
Hunden Jori bor i ett badkar. Efter att länge ha mixtrat har han lyckats blanda det perfekta badslemmet.

 YOUTUBE

Satutunti-videot löydät myös suoraan Yhteisvastuun Youtube-kanavalta 27.4. alkaen: https://www.youtube.com/user/yhteisvastuukerays

 

***

Vuoden 2020 Yhteisvastuu-tuotoilla kehitetään vanhemmuutta vahvistavia tukimuotoja Suomessa ja maailmalla. Nyt jos koskaan tuen tarve tulee olemaan valtava.
Keräyksen aktiiviaika päättyy toukokuun alussa, mutta lahjoittaa voi ympäri vuoden: yhteisvastuu.fi/lahjoita