Testamenttilahoitus on hieno tapa auttaa ja viestii sinulle tärkeistä arvoista.

Testamenttilahjoitus Yhteisvastuukeräykselle

Kiitos, että harkitset testamenttilahjoitusta Yhteisvastuukeräykselle. Sinulla ei tarvitse olla suurta omaisuutta voidaksesi tehdä testamenttilahjoituksen. Testamentilla voi lahjoittaa koko omaisuuden tai osan omaisuutta, kuten arvopaperin, asunnon, kiinteistön, korun, osakkeen, esineen, taulun tai rahavaroja.

Pienelläkin lahjoituksella on merkitystä

Pienelläkin lahjoituksella voi olla käänteentekevä vaikutus myönteiseen muutokseen jonkun apua tarvitsevan elämässä. Testamentin tekeminen ei ole kovin vaikeaa, mutta lain määräysten ja muotoseikkojen on täytyttävä, jotta tahtosi toteutuu toivomallasi tavalla. Kunnioitamme viimeistä tahtoasi ja siksi toivommekin sinun käyttävän asiantuntijan apua testamentin laadinnassa tai sen tarkistamisessa.

Lähtökohtana on se, mitä haluat jälkeesi jäävälle omaisuudellesi tapahtuvan. Testamentissasi voit itse määrätä omaisuudestasi osuuden, jonka haluat lahjoittaa heikommassa asemassa olevien lähimmäistemme auttamiseksi.

Yhteisvastuukeräys on osa yleishyödyllistä yhteisöä, Kirkkopalvelut ry:tä, joten sen ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa. Näin ollen koko lahjoittamasi osuus käytetään lyhentämättömänä keräyksen avulla tehtävään avustustyöhön.

Tiesitkö? Jos sinulla ei ole serkkuja läheisempiä sukulaisia, etkä ole laatinut testamenttia, omaisuutesi siirtyy kuolemasi jälkeen valtiolle. Testamentilla voit itse määrätä omaisuutesi sinulle tärkeiden asioiden edistämiseen, kuten Yhteisvastuukeräyksellä tuettavaan avustustyöhön.

Kiinnostuitko? Voit soittaa meille Yhteisvastuun asiakaspalveluun, p. 040 700 9902 tai lähettää sähköpostia yhteisvastuu@yhteisvastuu.fi.