Testamenttilahjoitus

Jo yli 60 vuoden ajan Yhteisvastuukeräyksen arkienkelit ovat uurastaneet pyyteettömästi heikommassa asemassa olevien lähimmäistemme auttamiseksi Suomessa ja kehitysmaissa. Ehkä sinäkin olet yksi meistä.

Muistamalla Yhteisvastuukeräystä testamentissasi olet mukana tukemassa lähimmäisenrakkauden talkooliikkeen vahvistumista ja voimistumista suomalaisten sydämissä myös tulevaisuudessa, jotta huominen olisi valoisampi yhä useammalle elämässään ahdinkoon joutuneelle ihmiselle.

Testamenttilahjoitus voi muuttaa lähimmäisesi elämän

Sinulla ei tarvitse olla suurta omaisuutta voidaksesi tehdä testamenttilahjoituksen. Pienikin summa voi olla juuri se, joka tarvitaan, jotta jälleen yhden lähimmäisemme elämä voisi muuttua.

Yhteisvastuukeräys on osa yleishyödyllistä yhteisöä, Kirkkopalvelut ry:tä, joten sen ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa. Lahjoituksesi käytetään vähentämättömänä keräyksen avulla tehtävään avustustyöhön.

Yhteisvastuun keräysjohtaja Tapio Pajunen auttaa mielellään testamenttilahjoitukseen liittyvissä asioissa, p. 0400 870 041 tai tapio.pajunen@yhteisvastuu.fi.

Tutustu testamenttioppaaseen. Vaihtoehtoisesti voit soittaa keräystoimistoon, p. 040 700 9902 tai lähettää sähköpostia yhteisvastuu@yhteisvastuu.fi ja tilata oppaan postitse.

Testamentteja koskeva lakiteksti on perintökaaren luvuissa 9-16 Suomen Laki I:n osastossa Si 235. Lue Perintökaari 5.2.1965/40.